Sydney Sweeney zorgt voor gefronste wenkbrauwen

Sydney Sweeney zorgt voor gefronste wenkbrauwen

Ze lijkt wel heel close te zijn met 'Anyone But You'-collega Glen Powell.

Sydney Sweeney is hard op weg om een grote naam te worden in de filmwereld. De jonge actrice bemachtigt de ene na de andere rol, maar is ook behoorlijk actief op sociale media. Hoewel ze al miljoenen volgers heeft, worden haar recente kiekjes niet erg goed onthaald.

De 26-jarige Sweeney heeft op Instagram maar liefst 16,2 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op allerlei foto's. De laatste paar weken staat haar pagina voornamelijk vol met Anyone But You-materiaal, om haar nieuwste film te promoten, maar dit zorgt wel voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Relatie
De reden hiervoor? In Anyone But You speelt Sweeney het personage Beau. Zij leert Ben kennen en na de een eerste geslaagde date lijken ze de perfecte match voor elkaar. Daar komt echter verandering in, waardoor ze weer uit elkaar besluiten te gaan.

Hun paden kruisen wederom gedurende een bruiloft in het buitenland, waar ze zich voordoen als een koppel om vervelende situaties te voorkomen. De twee personages doen zich voor als een koppel, maar in het echte leven lijkt Sweeney ook wel heel erg close te zijn met acteur Glen Powell, die te zien is als Ben.

Foto's
Powell, o.a. bekend van Top Gun: Maverick, duikt vaker op op Sweeney's Instagram-pagina en de twee lijken wel heel intiem. Hun vriendschap lijkt dan ook meer op een liefdesrelatie en de nieuwste kiekjes van Sweeney helpen ook niet echt mee.


Hier staan reacties bij als "We zien Glen meer dan je fiancé" of nog "Ook al is dit een promo voor een film, dit gaat echt te ver". Deze reacties kregen allen duizenden likes.

NieuwsFilm

meest populair