Waarom gingen Hugh Grant en Liz Hurley niet uit elkaar na dat schandalige overspel?

Waarom gingen Hugh Grant en Liz Hurley niet uit elkaar na dat schandalige overspel?

Hugh Grant en Liz Hurley vormden een populair stel, ondanks een gênant seksschandaal in 1995 en hun relatie eindigde pas 5 jaar later.

Hugh Grant en Liz Hurley waren ongekend populair toen zij een stelletje vormden. De Britse sterren leken rotsvast in hun relatie, zelfs toen een schandalig incident wereldwijd breed uitgemeten werd.

In 1995 werd de acteur uit Love Actually en Wonka namelijk met een prostituee op heterdaad betrapt door de politie. Het gênante seksschandaal dat daarop volgde, bleek alleen niet genoeg voor de actrice uit Austin Powers en The Piper om hun relatie te beëindigen. Dat deed ze pas 5 jaar na dat incident.

In een relatie
Liz en Hugh leerden elkaar aan het begin van hun carrière kennen op de filmset van de film Rowing with the Wind uit 1987. Ze waren al snel in een relatie die prima werkte voor beiden. Tot in 1995 de arrestatie volgde bij de promotie van zijn film Nine Months. Hij zegt daarover: "Ik was een idioot en ik heb mensen pijn gedaan die van me hielden."

In de onderstaande Youtube-video van Rumour Juice wordt meer verteld. Feit is dat Liz en Hugh elkaar gewend waren en alles zo lieten, terwijl ze verder werkten aan hun carrière. Liz Hurley zei later wel in een interview met Barbara Walters over dat overspel: "Het voelde alsof ik was neergeschoten."

Klaar met relatie
Langzaamaan bloedde hun liefde dood. In 2015 vertelden beiden aan Andy Cohen dat de passie tussen hen verdwenen was. Ook vond Liz hem storend lomp en chagrijnig. Wat tussen hen wel bleef is een goede vriendschap met een dagelijks praatje. Het scheelt dat ze buren zijn.



NieuwsFilm

meest populair