Dochter van Tim Allen uit 'The Santa Clauses' onthult: "Mijn vader ziet alleen zichzelf"

Dochter van Tim Allen uit 'The Santa Clauses' onthult: "Mijn vader ziet alleen zichzelf"

Komiek Tim Allen heeft een indrukwekkend vermogen opgebouwd met zijn filmcarrière en 'The Santa Clause'-reeks is zijn favoriet.

Komiek Tim Allen heeft een indrukwekkend netto vermogen van 100 miljoen Amerikaanse dollar opgebouwd in zijn filmcarrière.

In de jaren 90 raakte hij bekend met de serie Home Improvement. Als een rode draad lopen de filmreeksen van Toy Story en The Santa Clause door zijn cv. Vorig jaar was de nieuwe serie The Santa Clauses te zien. Inmiddels is het tweede seizoen uit bij Disney+.

Gewoon te goed
Elizabeth de nu 14-jarige dochter van de 70-jarige ster speelt in die series zijn dochter. Daarmee is zij een zogeheten nepo baby, al wilde Tim eerst niet dat zij een rol kreeg. Toch deed Elizabeth Allen-Dick auditie, al was dat voor een ander rolletje.

Maar de casting vond haar te goed om een extra te zijn en plande haar in als dochter van de kerstman. Elizabeth zei al eerder dat ze ontzettend veel plezier heeft gehad op de filmset. Het voelde niet aan als werk. In de onderstaande YouTube-video van MovieWeb vertellen beiden meer.

Alleen zijn films
Ook vertelde ze hier in een interview met The New York Post dat er maar één Santa Nick in huis bestaat: haar vader. Ze zei: "Elke kerst kijken we de drie delen van The Santa Clause. We kijken ook andere films. Maar mijn vader kijkt geen andere film over Santa Clause dan die van hemzelf."



Wat Elizabeth zei, klopt met wat Tim in interviews vertelt. Hij gruwt van kerstmannen die er te nep uitzien of die te eng zijn. Hij heeft liever zichzelf.

NieuwsFilm

meest populair