De drie ex-vrouwen van Tom Cruise hebben iets opvallends gemeen

De drie ex-vrouwen van Tom Cruise hebben iets opvallends gemeen

Tom Cruise trouwde drie keer en elke scheiding vond plaats wanneer zijn vrouw 33 jaar oud werd, wat mensen achterdochtig maakt.

Tom Cruise is spraakmakend. Niet alleen door blockbusters als Mission Impossible en Top Gun: Maverick, maar ook door zijn grote aantal ex-en.

Op social media circuleren bizarre theorieën over zijn huwelijken. En een paar zijn erg het bekijken waard. Zo gaat een theorie rond dat er een patroon zit in zijn relatie met zijn echtgenoten. En dat gaat veel verder dan je in eerste instantie vermoedt.

Bizarre overeenkomsten
Tom is namelijk 3 keer getrouwd geweest en de echtscheiding vond plaats als de echtgenote 33 jaar oud werd. Hij scheidde van Mimi Rogers in 1990, daarna van Nicole Kidman in 2001 en Katie Holmes in 2012. Elke keer waren ze 33 jaar.

En als je dacht dat dat wel heel vreemd is, blijkt ook nog eens steeds 11 jaar tussen zijn echtgenoten te zitten. Begin januari 2023 was Mimi namelijk 66 jaar, Nicole 55 en Katie 44. Dit maakt mensen extra achterdochtig, aldus het artikel hier in MensXP.

Belangrijke getallen
Sommigen denken dat het iets te maken heeft met Toms betrokkenheid bij de omstreden scientology-kerk. Daar zijn getallen erg belangrijk. Hoe dan ook: merkwaardig is het zeker. Meer over Tom Cruise volgt in onderstaande YouTube-video van Paramount Pictures.



NieuwsFilm

meest populair