Eerste foto's uit de Amy Winehouse-biopic: zo ziet Marisa Abela eruit als de op 27 jaar gestorven zangeres

Eerste foto's uit de Amy Winehouse-biopic: zo ziet Marisa Abela eruit als de op 27 jaar gestorven zangeres

Wordt de biopic Back to Black een van de grote Oscarkanshebbers van 2024?

Focus Features heeft een releasedatum onthuld van de door Sam Taylor-Johnson geregisseerde Amy Winehouse-biopic Back to Black. Tevens zijn er een aantal foto's van de film onthuld.

Nieuwkomer Marisa Abela speelt de rol van Winehouse in de film, die de opkomst en teloorgang van de geplaagde zangeres laat zien. Centraal staat de relatie die haar album Back to Black inspireerde.

Spitting image
Op de foto's, die je hieronder kunt bekijken, zien we hoe Abela behoorlijk treffend gecast is als Winehouse. Het kapsel en de make-up helpen natuurlijk een handje mee.

Back to Black laat zien hoe Winehouse wereldberoemd werd na de release van haar gelijknamige album. Het verhaal wordt vanuit het perspectief van de zangeres verteld.

Hereniging om van te dromen
Taylor-Johnson verfilmt een script van Matt Greenhalgh, die eerder voor de regisseur het script schreef van de film Nowhere Boy uit 2009.



Er wordt al lange tijd gewerkt aan deze dramafilm. Sinds Winehouse overleed in 2011 hebben meerdere regisseurs een poging gemaakt om een film over de zangeres te maken.

Dé biopic van 2024?
Winehouse verkocht in haar korte tijd als beroemdheid meer dan 30 miljoen albums en won vijf Grammy Awards.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

Back to Black draait vanaf 10 mei 2024 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum zal later worden aangekondigd.

NieuwsFilm

meest populair