Chemie tussen Sydney Sweeney en Glen Powell: echte liefde of acteerwerk?

Chemie tussen Sydney Sweeney en Glen Powell: echte liefde of acteerwerk?

Sydney Sweeney en Glen Powell hebben een sterke chemie en er gaan geruchten over een affaire buiten de filmset, maar beide acteurs ontkennen dit.

Sydney Sweeney en Glen Powell hebben een onmiskenbaar goede chemie. Zo goed zelfs dat de Australische crewleden van de romcom Anything But You dachten dat zij buiten de filmset om ook een stelletje waren.

De 34-jarige acteur uit Top Gun: Maverick en de 25-jarige actrice uit Euphoria waren echter al lang bezet. Zowel de vriendin van Glen, het model Gigi Paris, als de verloofde van Sydney, Jonathan Davino, bevroren hun relatie toen het iets te gezellig werd 'down under'.

Geen sprake van affaire
Glen en Sydney beweren echter dat er geen sprake is van een affaire. Ze kennen elkaar al jaren en kunnen goed met elkaar opschieten. De aantrekkingskracht in de onderstaande YouTube-video van Today is echter onmiskenbaar.

Toch zegt Glen desgevraagd, terwijl hij wel wat betrapt en opgelaten lijkt: "Nee, er is geen sprake van een romance. Maar we houden wel van elkaar en zij is een buitengewoon spectaculair mens."

Hem zelf gekozen
Sydney was erg betrokken bij de film. Zo trad zij op als executive producer, koos zij de regisseur en koos zij Glen Powell voor de rol van 'love interest'. De film is onderhoudend met wat risicovolle stunts.



NieuwsFilm

meest populair