Ongeneeslijk zieke Shannen Doherty noemt derde echtscheiding "wreed"

Ongeneeslijk zieke Shannen Doherty noemt derde echtscheiding "wreed"

Shannen Doherty, bekend van onder andere 'Charmed' en 'Beverly Hills 90210', is ongeneeslijk ziek door uitgezaaide borstkanker maar blijft positief via haar podcast.

Een leven zonder Shannen Doherty op televisie is haast niet voor te stellen. Toch is de 52-jarige actrice uit Charmed, Beverly Hills 90210, Heathers en Fortress doodziek.

Haar borstkanker is uitgezaaid en ze is intussen ongeneeslijk ziek verklaard. Door haar nieuwe podcast Let's Be Clear neemt ze haar leven door, want er is nog zoveel te vertellen. Ze zegt: "Ik zie het als een memoires. Elke aflevering kun je als een hoofdstuk zien."

Al jaren ontrouw
In de onderstaande YouTube-video vertelde dat ze vlak voor een zware operatie besloot te scheiden van haar derde echtgenoot, Kurt Iswarienko. Ze waren 14 jaar samen en hij bleek ontrouw. Ze zei: "Ik wist het kort voor mijn hersenoperatie. Het was gênant. Hij had een affaire van 2 jaar."

Ze zei ook: "Ik ging die operatie in met de gedachte dat mijn huwelijk voorbij was. Ik wilde niet dat hij bij me zou zijn. Ik voelde me zo verraden door iemand van wie ik met heel mijn hart hield. Het was wreed."

Toch humor hebben
In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight zei ze: "Je moet wel een bepaald gevoel voor humor hebben. Vooral dit jaar was extreem zwaar voor me. Die podcast helpt verwerken. "



NieuwsFilm

meest populair