Adam Driver wordt uitgemaakt voor paardenhoofd en fans snappen dat niet

Adam Driver wordt uitgemaakt voor paardenhoofd en fans snappen dat niet

Adam Driver accepteert geen vergelijkingen met andere acteurs en negeert negatieve opmerkingen over zijn uiterlijk.

Adam Driver doet het al jaren goed in Hollywood in films zoals Ferrari, 69, Star Wars en White Noise. Zijn unieke uiterlijk zou intussen geaccepteerd moeten zijn, maar niets is minder waar.

Recent vroeg interviewer Chris Wallace aan Adam wat hij ervan vindt dat de pers hem vergelijkt met Jack Nicholson en Al Pacino. De 40-jarige ster antwoordde: "Dat is een fijne vergelijking, want door die acteurs wilde ik acteren."

Hij accepteert complimenten niet
Maar vervolgens zei Adam dat hij die vergelijkingen niet accepteert. Hij vertelde: "Ze noemen me ook paardenhoofd, dus ik neem het niet serieus. Ik weet dat een reviewer ooit schreef dat mijn agent vast niet wist of ik in een film moest of in een paardenrace."

In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood staat een stukje van het interview bij Who's Talking to Chris Wallace. Adam vervolgde: "Dus ik denk dat als ik het goede geloof, ik ook het slechte moet geloven. Ik probeer daarom niets in me op te nemen."

Het zal wel meevallen
Adam vertelde op de vraag of zijn uiterlijk een meevaller is of een tegenslag: "Ik heb steeds werk en dat is fijn. Met mensen met wie ik altijd heb willen samenwerken. Ik zie eruit zoals ik eruit zie. Ik kan dat niet veranderen. Het zal dus wel een meevaller zijn."



Op Twitter (X) en bij het filmpje reageren fans verbaasd op het lompe interview. Een fan vraagt of vrouwen weleens gevraagd worden op welke mannen ze echt vallen. Een ander merkt op dat Adam al 10 jaar een hartenbreker is en mannen op covers van boeken opvallend vaak op hem lijken. Weer een derde zegt dat schoonheid vergankelijk is.

NieuwsFilm

meest populair