Jamie Foxx in de problemen vanwege dit 'pikante dansje' in een nachtclub?

Jamie Foxx in de problemen vanwege dit 'pikante dansje' in een nachtclub?

Sommigen zeggen dat de acteur te ver gingen, anderen vinden dat de vrouw het zelf op ging zoeken.

Eind vorige maand kwam er nog een artikel langs over Jamie Foxx, die in de problemen verkeert. De Django Unchained-acteur is namelijk aangeklaagd wegens aanranding. Oude foto's van een ander incident die nu weer opduiken zullen hem niet echt helpen...

Een vrouw, die niet bij naam genoemd wil worden, beweert dat zij de met een Oscar bekroonde acteur tegenkwam tijdens een avondje stappen in 2015. Zij herkende Foxx en wilde met hem op de foto, maar toen kwam zij erachter dat hij iets teveel op had.

Incident
De vrouw zegt dat zij zich daarna uit de voeten probeerde te maken, maar de acteur hield haar tegen. Zo zou hij haar bij de arm gegrepen hebben en met haar een balkon zijn opgegaan, waar hij haar ongepast zou hebben vastgepakt en betast.

Een woordvoerder van de acteur zegt dat dit een groot leugen is: "Dit is nooit gebeurd. In 2020 heeft deze vrouw een soortgelijke aanklacht ingediend over een ander verzonnen incident. Het duurde toen niet lang voordat de rechter erachter kwam dat er geen waarheid schuilde achter deze aanklacht".

Wel of niet
Foxx en zijn team verwachten dat deze aanklacht ook snel zal worden verworpen, maar nu duiken er oude kiekjes op van de acteur die misschien wel voor meer problemen zorgen. Het gaat hier om een incident in een nachtclub tijdens 2008.



In de foto's is duidelijk te zien dat de acteur tegen een vrouw aandrukt en haar vastpakt. Dit werd allemaal vastgelegd door een toeschouwer die zegt gechoqueerd te zijn door het gedrag van Foxx, aangezien de vrouw die hij vastpakt de acteur niet zou kennen.

Verhaal
Zo zegt de fotograaf van de foto's: "Ik kon mijn ogen niet geloven. Hij greep zomaar een vreemdeling vas. Ik weet niet wie zij was en of dit op een of andere manier gepland was. Ik weet niet of Foxx zomaar de club in kwam en dit gepast vond of dat zij een afspraakje hadden".



Sommige mensen suggereren dat de vrouw de initiator was omdat ze de acteur benaderde. Het kan dus zijn dat er helemaal niets aan de hand is, maar de foto's kunnen eventueel dienen als nieuw bewijs.

NieuwsFilm

meest populair