Jamie Foxx in de problemen vanwege dit choquerende verhaal?

Jamie Foxx in de problemen vanwege dit choquerende verhaal?

Een woordvoerder van de acteur zegt dat de aanklacht van geen enkele kant klopt.

Jamie Foxx is een van de geliefdste acteurs in Hollywood en staat bekend als een leuke gozer. Daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen. De met een Oscar bekroonde filmster is namelijk aangeklaagd.

Een vrouw, die niet bij naam genoemd wil worden, zegt dat zij de Django Unchained-acteur tegenkwam in een bar in 2015. Toen zij op hem afstapte om voor een foto en handtekening te vragen, kwam zij erachter dat hij dronken was.

Twee verschillende verhalen
De vrouw beweert dat Foxx haar hierna bij de arm greep en met haar een balkon opging. Hier zou hij haar ongepast hebben vastgepakt en betast. Pas toen een een vriendin van de vrouw ging kijken waar zij bleef liet Foxx haar los en maakte hij zich uit de voeten.

De vraag is natuurlijk of dit verhaal klopt. Volgens de acteur zelf is dit niet meer dan een leugen. Zo zegt een woordvoerder van de acteur: "Dit is nooit gebeurd. In 2020 heeft deze vrouw een soortgelijke aanklacht ingediend over een ander verzonnen incident".

Onzin
De woordvoerder vervolgt: "Het duurde niet lang voordat de rechter erachter kwam dat er geen waarheid schuilde achter deze aanklacht. Het is deze keer niet anders. Wij zijn er dan ook zeker van dat deze valse aanklacht snel wordt weggewoven".



"Wanneer dat het geval is, zal Foxx zelf een aanklacht indienen. Deze vrouw en haar advocaten beschadigen zijn reputatie en hij wil dit voorkomen". Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair