Kanker weerhoudt 'Charmed'-actrice Shannen Doherty niet om nieuwe stap te zetten

Kanker weerhoudt 'Charmed'-actrice Shannen Doherty niet om nieuwe stap te zetten

Shannen Doherty heeft een nieuwe podcast over haar leven, carrière en strijd tegen borstkanker.

Shannen Doherty is doodziek, maar denkt in oplossingen. Ze is steeds open over haar ernstige ziekte en heeft hierop besloten een nieuwe podcast te maken, getiteld Let's Be Clear with Shannen Doherty.

De 52-jarige actrice uit Mallrats, Another Day, Charmed en Beverly Hills 90210 startte als kindsterretje in de filmindustrie en was een superster in de jaren 90. Ze werkte door tot zij de diagnose borstkanker kreeg. Nu leeft zij al jaren met die ziekte, terwijl het steeds verder verergert.

Herinneringen ophalen
Ze vertelde exclusief aan People hier in dit artikel: "Ik wil duidelijk zijn. Ik wil vertellen hoe het was om te werken met Michael Landon aan Little House on the Prairie en Wilford Brimley aan Our House."

Ook zei ze: "Ik wil praten over 90210 en hoe het was om Charmed, Mallrats en Heather te maken. En hoe het voelt om op de cover van Rolling Stones te staan als je net 20 bent."

Memoires vastleggen
Ze wil herinneringen oproepen en haar memoires bij leven vastleggen. Ook gaat ze in op kanker en wat erbij komt kijken. Ze verwacht collega's, artsen en familie op de podcast. Good Morning America vertelt meer in de onderstaande YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair