Dolly Parton verrast internet als cheerleader: "ze ziet er fantastisch uit"

Dolly Parton verrast internet als cheerleader: "ze ziet er fantastisch uit"

De zangeres weet iedereen te verbazen met haar geweldige en strakke looks.

Dolly Parton heeft op Thanksgiving vriend en vijand verbaasd met een geweldig optreden in Dallas tijdens de halftime-show van een Americanfootballwedstrijd. Niet alleen haar zangkunsten vielen op, ook haar outfit is onderwerp van gesprek op social media.

De 77-jarige zangeres had zich voor dit bijzondere optreden gehuld in een uitgesneden croptop en strak denimbroekje. Ze leek daardoor net op een cheerleader.

Hit op hit
Partons setlist bestond uit een aantal iconische hits. Ze begon haar halftime-show met Jolene en zette vervolgens 9 to 5 in. Dat nummer komt natuurlijk uit de gelijknamige film (1980) waarin ze een van de hoofdrollen speelde.

Ook bracht ze haar cover van We Are the Champions, de bekende hit van Queen. De wedstrijd en show werden georganiseerd voor het goede doel, dus dat maakt Partons bijdrage extra mooi.

Complimenten
Televisiekijkend Amerika reageert lovend op het optreden en de looks van Parton. Zo krijgt ze veel complimenten voor haar afgetrainde lichaam.


"Ik kan me niet voorstellen dat ik er ook nog zo goed uitzie op die leeftijd", schrijft iemand bijvoorbeeld. Iemand anders: "Dolly ziet er echt fantastisch uit!"

NieuwsFilm

meest populair