"We konden elkaar wel vermoorden," Salma Hayek en Antonio Banderas zeker niet altijd de beste vrienden

"We konden elkaar wel vermoorden," Salma Hayek en Antonio Banderas zeker niet altijd de beste vrienden

Antonio Banderas vertelt dat zijn vriendschap met Salma Hayek onder grote druk komt als zij onder grote druk worden gezet.

Sinds hun samenwerking aan Desperado zijn Salma Hayek en Antonio Banderas dol op elkaar. Dus volgen ook filmopnamen voor Once Upon a Time in Mexico, Frida en de twee Puss In Boots-films.

In 2011 startte de promotietour van de eerste film over de gelaarsde kat, waardoor ze een hekel aan elkaar begonnen te krijgen. Dat werd haat - en dat werd zo erg, dat ze in staat waren elkaar af te maken. Antonio Banderas deed die bekentenis hier in dit artikel van News.com.au.

Promotie tour onder grote druk
Hij zei: "We reisden naar negen landen voor negen premières in drie continenten. Het was leuk, maar ook een uitdaging. Interviews doen is vreemd. Je krijgt steeds dezelfde vraag en geeft steeds hetzelfde antwoord."

Antonio vertelt over die grote druk: "En dan deden we die interviews nog eens samen. Ergens in Rome begonnen we elkaar te haten. Ergens in Australië wilden we elkaar vermoorden, omdat we precies wisten wat de ander ging zeggen. We waren zo moe."

Ietsje te veel
Ze werden overigens 739 keer geïnterviewd, verspreid over elf dagen. Misschien was dat iets te veel ... Antonio vertelde dat hij het weer goed heeft gemaakt met Salma, ook al deed ze soms een 'lip sync' van zijn antwoorden. En het kwam goed: In de onderstaande YouTube-video van Extratv promoten ze samen de tweede film over de katten.



NieuwsFilm

meest populair