Nadert hun huwelijk het einde? Ben Affleck en Jennifer Lopez zitten al in relatietherapie

Nadert hun huwelijk het einde? Ben Affleck en Jennifer Lopez zitten al in relatietherapie

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn in relatietherapie vanwege problemen zoals verslaving, verschillende levensstijlen en band met ex.

De eerste barsten zitten al in het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Lopez. Maar ze hebben wel geleerd van hun breuk twintig jaar terug, want ze praten erover. Het stel zit namelijk in relatietherapie.

Naar het schijnt, vindt de zangeres en actrice uit The Mother en Marry Me dat haar man wat meer mag werken aan zijn gewoonten. Zo is Ben Affleck verslavingsgevoelig, maar laat hij nu drank en drugs staan. Wel is hij verslaafd aan sigaretten en fastfood, terwijl Jlo graag gezond leeft. Dus wil ze graag dat hij daar mindert.

Graag niets doen
Daarnaast vindt Jennifer Lopez dat de regisseur en acteur uit The Batman en Air nogal lui is als hij thuis is. Ben vindt dat zijn huishouden gerund moet worden door zijn ingehuurde hulp, waar Jennifer vindt dat hij heus meer kan doen.

Een bron dicht bij het koppel zegt hier in het artikel van The Things: "Ze hebben acht honden en een kat. Het is chaos. Hij zegt dat ze daar mensen voor in kunnen huren en doet graag niets. Eigenlijk wil hij de lusten maar niet de lasten en dat frustreert haar."

Uithuilen bij ex
Naast die kleine dagelijkse irritaties heeft Jennifer Lopez moeite met zijn band met zijn ex-vrouw, Jennifer Garner. Ben Affleck vertelt Jlo's gemopper namelijk door en laat zich troosten door zijn ex. En laat de actrice uit Deadpool en Family Switch nou toevallig een fantastisch mens zijn.



Of voor zo'n groeiende lijst aan irritaties ooit voldoende therapie te vinden valt, is nog maar de vraag. In de bovenstaande YouTube-video van TMZ wordt het echtpaar nader besproken.

NieuwsFilm

meest populair