Johnny Depp loeiheet na actie oud-leraar: "hij stelde me enorm teleur"

Johnny Depp loeiheet na actie oud-leraar: "hij stelde me enorm teleur"

Johnny Depp verveelde zich op school en vertoonde probleemgedrag, maar geen leraar hielp hem verder.

Het boek The Secret World of Johnny Depp: The Intimate Biography of Hollywood's Best-Loved Rebel geschreven door Nigel Goodall geeft meer inzicht in de beleving van een van de meest populaire - en meest omstreden - sterren ter wereld.

Zo vertelde de acteur uit Pirates of the Caribbean en Fantastic Beasts: "Ik had drie jaar high school doorlopen en ik verveelde me te pletter. Ik haatte het en wilde daar niet zijn."

Geen leraar hielp verder
Johnny Depp vertelde dat een van die leraren hem na Edward Scissorhands om een handtekening vroeg. Johnny werd daarop woest, want die leraar nam destijds niet de moeite om te vragen waarom Johnny probleemgedrag vertoonde.

De ster zei in het boek: "Ik wist niet wat ik moest zeggen. Deze leraar stelde me teleur. Hij schreeuwde naar mij in een volle klas. Hij maakte geen tijd voor me. Hij faalde me. Ze dachten allemaal dat ik in de gevangenis zou eindigen als drugsverslaafde."

Het slechte pad op
Hij zei ook: "Ik verkeerde destijds in slecht gezelschap. We braken in en maakten spullen stuk. Ik stal dingen. Ik rookte op mijn twaalfde, had seks op mijn dertiende en had alle mogelijke drugs gebruikt op mijn veertiende. Ik was gewoon nieuwsgierig naar alles."



Gelukkig zag hij dat dat allemaal naar niets leidde en stopte daar zelf mee. Vervolgens rolde hij per toeval in de filmwereld en bleek een kei van een acteur te zijn. In de bovenstaande YouTube-video van Motivation Mentors vertelt Johnny meer over zijn groei.

NieuwsFilm

meest populair