Opvallend: op deze leeftijd verloor Johnny Depp zijn maagdelijkheid

Opvallend: op deze leeftijd verloor Johnny Depp zijn maagdelijkheid

De wereldberoemde acteur deelt veel geheimen in zijn autobiografie uit 2007.

Johnny Depp is al jarenlang een van de grote namen in Hollywood. Ondanks het feit dat zijn scheiding met Aquaman-actrice Amber Heard zijn carrière niet echt goed heeft gedaan, is hij wel op zijn weg terug. Buiten de lelijke scheiding liep zijn leven lang niet altijd op rolletjes.

De acteur, o.a. bekend van The Pirates of the Caribbean-franchise en de Fantastic Beasts-reeks, heeft namelijk allesbehalve een makkelijke jeugd gehad. Toen hij in 2007 zijn autobiografie The Secret World of Johnny Depp uitbracht, liet hij zich hier uitgebreid over uit. Hier staan meerdere choquerende verhalen in.

Jeugd
Toen hij nog maar een kind was, was het in huis lang niet altijd even makkelijk. Zijn moeder, Betty Sue, had eveneens een mislukt huwelijk achter de rug, waardoor de jonge Depp het ook lastig had. Zo kwam hij vaker in de problemen terecht.

Zo schrijft hij in zijn boek: "Op mijn twaalfde begon ik met roken. Toen ik dertien was verloor ik mijn maagdelijkheid. Op mijn veertiende had ik zowat elke drug die je maar kan noemen al uitgeprobeerd".

Lastig
Depp vervolgt: "Ik zeg niet dat ik slecht of kwaadaardig was, ik was als het ware gewoon nieuwsgierig. Ik heb dus zeker wel wat ervaring met drugs, maar ik ben er volledig vanaf gekomen. Je weet waar het naartoe leidt als je hiermee doorgaat..."



NieuwsFilm

meest populair