Geheime affaire Glen Powell en Sydney Sweeney: Speelt er echt iets tussen hen?

Geheime affaire Glen Powell en Sydney Sweeney: Speelt er echt iets tussen hen?

Glen Powell en Sydney Sweeney worden verdacht van een affaire, maar Glen ontkent dit in de nieuwe Mens Health.

Glen Powell is al vanaf 2014 te zien in films als Sex Ed en The Expendables 3. Maar sinds Top Gun: Maverick is hij bijzonder gewild.

Uit een nieuw interview met Men's Health blijkt de 35-jarige ster een warme, open en liefhebbende man te zijn. Hij is vriendelijk tegen alles en iedereen. Dat verklaart waarom mensen op social media vermoeden dat hij een geheime affaire heeft met Sydney Sweeney.

Vriendschap of meer?
Beide sterren zijn immers even open en vrolijk in gezelschap. Eerder dit jaar werkten ze samen aan de romantische komedie Anyone But You. Hun vriendschap leek daarbij meer op een liefdesrelatie. De twee werden regelmatig erg gelukkig met elkaar vastgelegd, zoals in onderstaand Instagram-bericht.

Naar verluidt leidden die filmopnamen en foto's tot een breuk met zijn vriendin Gigi Paris, een model en ontwerpster. Zij bleek niet blij met de uitjes van de cast en de crew in Australië. Gigi plaatste een nijdig bericht online en zei dat ze verder ging met haar leven.

Vermeende affaire
Die nieuwe film staat overigens gepland voor release in 2024. Glen zei zelf over dat incident: "Toen dat zo publiekelijk gebeurde, voelde het verwarrend en oneerlijk. Maar ik realiseer me nu dat het onderdeel is van het werk."



Glen benadrukt hier in het artikel van Men's Health dat het gaat om een 'vermeende affaire'. Daar Sydney Sweeney onverminderd verloofd is gebleven met Jonathan Davino waren de foto's wat ze waren: blije mensen vanwege een dagje vrij.

NieuwsFilm

meest populair