George Clooney zou zijn huis verloren hebben door weddenschap Fran Drescher

George Clooney zou zijn huis verloren hebben door weddenschap Fran Drescher

Fran Drescher, voorzitter van de SAG-AFTRA bond, heeft een historisch contract uitgesleept ter waarde van 1 miljard dollar voor betere beloning en regulering, vooral voor de armste acteurs.

Fran Drescher is voorzitter van de SAG-AFTRA bond. Onder haar bezielende leiding ging de acteursgilde een historische staking in voor een betere beloning. De ster uit de populaire serie The Nanny wist een net zo historisch contract uit te slepen.

De overeenkomst heeft een waarde van 1 miljard Amerikaanse dollar. Naast verbeterde regelgeving zijn de afspraken over AI en het uurloon beter dan ooit voor vooral de armste acteurs - die 90% van Hollywood uitmaken. Fran vertelde: "Het is een triompf. Het is een buitengewoon contract."

Gat dichten met studio's
De 66-jarige actrice vertelde dat haar mobieltje vol staat met berichten van verschillende sterren. Erg blij maakten de berichten van George Clooney, Ben Affleck en Jennifer Lopez haar. Zij hadden eerder aangeboden om het gat met de studio's te dichten, zodat de staking beëindigd kon worden.

Maar dat weigerde de commissie onder Fran, omdat de studio's dan aan hun verantwoordelijkheid zouden ontkomen. Ze zei lachend in de onderstaande YouTube-video van Extratv: "George Clooney zei dat hij zijn huis ingezet zou hebben in een weddenschap en zou hebben verloren, omdat hij dacht dat ik niet die 1 miljard kon halen. En die eerlijkheid maakte mij heel blij."

Lief en vriendelijk
Ook vertelde ze dat ze lieve complimenten had van Tyler Perry, Kerry Washington, Ryan Reynolds en Emma Stone. Ze zei: "Bradley Cooper bedankte me voor dat ik altijd vriendelijk ben. Ook toen hij piepjong in een hotel werkte en ik daar verbleef. Fijn dat ik zo'n indruk maakte."



NieuwsFilm

meest populair