Fran Drescher speelt de rol van haar leven: Ze blijkt slimmer dan in 'The Nanny'

Fran Drescher speelt de rol van haar leven: Ze blijkt slimmer dan in 'The Nanny'

Fran Drescher werd in de jaren 90 beroemd door haar rol in "The Nanny" en is nu voorzitter van SAG-AFTRA.

Fran Drescher raakte in de jaren 90 beroemd door haar rol in de populaire serie The Nanny. De modebewuste actrice met die scherpe stem speelt in meer series en films als The Beautician and the Beast en Hotel Transylvania.

De 66-jarige ster is daarnaast een succesvolle producer, regisseur en scenarioschrijver. Ze is dus een succesvolle duizendpoot. In september 2021 werd ze verkozen tot voorzitter van de SAG-AFTRA, de bond van acteurs en anderen binnen de entertainmentindustrie.

Rol van haar leven
Ze wist toen nog niet dat ze de rol van haar leven zou spelen, want de historische stakingen van schrijvers en acteurs in Hollywood begonnen in 2023 en duurde ongeveer zes maanden. De studio's in Hollywood zouden hierdoor een verlies hebben van 6 miljard Amerikaanse dollar.

Deze week zijn de contracten met meer eerlijke voorwaarden en een betere beloning eindelijk goedgekeurd. In de tussentijd werden alle leden geholpen met een inkomen uit een potje dat door sterren als Arnold Schwarzenegger en Dwayne Johnson gevuld werd. Fran heeft de commissie met zo'n 160.000 leden op haar unieke wijze geleid.

Hield motivatie omhoog
Ze gebruikte daarbij vergelijkingen om iedereen gemotiveerd te houden en door te zetten. Zo vertelde ze over aikido-studenten, dronken lui, wijze mensen en vrouwelijke en mannelijke energie. Daarnaast mikte ze op geduld en luisteren naar elkaar. Hierdoor liep alles uit, maar is het conflict wel naar volle tevredenheid opgelost.



Bronnen uit de commissie vertellen dat Fran ongelooflijk slim, fel en toegewijd is. En dat mensen haar haar hele leven onderschat hebben. Meer staat hier bij The Hollywood Reporter. Fran plaatste bovenstaand bericht op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair