Ongeschminkt en toch stralend: Jenna Ortega bewijst haar natuurlijke schoonheid

Ongeschminkt en toch stralend: Jenna Ortega bewijst haar natuurlijke schoonheid

Jenna Ortega is een belangrijke ster en social influencer in Hollywood, die opviel bij het MET-gala, maar gelukkig startte zij eerst zonder make-up aan dat event.

Jenna Ortega is de nieuwe, grote ster en belangrijke social influencer in Hollywood. Iedereen wil met haar werken. Iedereen wil met haar gezien worden. Dat bleek ook uit de unieke, peperdure creatie die zij mocht dragen op het MET-gala eerder dit jaar.

Deze dag is ongelooflijk belangrijk voor sterren, modeontwerpers en de pers. Het uitdragen van elk imago met elke outfit is compleet uitgedacht. En in dit geval omarmde Jenna de 'gothic dress' van de designer Thom Browne volledig. De 21-jarige ster uit Wednesday en Scream viel dan ook enorm op - maar voelde zich thuis.

Populair en toch gewoon
In de onderstaande YouTube-video van Vogue is te zien hoe bedachtzaam de populaire actrice model staat - en hoe gewoon zij eigenlijk is. Op haar social media wil ze vanwege de internettrollen niet zonder make-up gezien worden. Maar voor het filmpje van Vogue maakt zij een uitzondering.

Met een moe gezicht en een beetje schuchter neemt zij alles in zich op. Maar blij zegt ze in het onderstaand filmpje onder meer: "Ik vind deze jurk zo cool. Het is overweldigend - en ik ben er zo blij mee. Ik kan niet geloven hoe prachtig deze samenwerking is."

Spectaculaire ster
Jenna's voorouders komen uit Mexico en Puerto Rico en dat is duidelijk zichtbaar als ze geen dikke laag make-up op heeft. Ze laat een prachtige, getinte huid zien en is een natuurlijke schoonheid.



Als Jenna zich vervolgens op de MET-gala laat fotograferen, is zij omgetoverd naar de zelfverzekerde, spectaculaire ster die de media graag wil zien.

NieuwsFilm

meest populair