Woedende Johnny Depp rende in 1999 door Londen met houten plank: "meest storende incident"

Woedende Johnny Depp rende in 1999 door Londen met houten plank: "meest storende incident"

Johnny Depp had al eerder te maken met negatieve aandacht van de media vanwege zijn liefde voor drank, drugs en wiet, zijn betrokkenheid bij het overlijden van River Phoenix, zijn relatiebreuk met Winona Ryder en enkele arrestaties.

Voor Johnny Depp was de spraakmakende echtscheiding van Amber Heard niet het eerste schandaal. Het boek The Secret World of Johnny Depp, geschreven door Nigel Goodall, beschrijft de wereld van Johnny voor zijn relatie met Amber.

De nu 60-jarige Amerikaanse ster was namelijk in de jaren 90 al een populaire Hollywood-ster met films als Cry Baby, Edward Scissorhands en Arizona Dream. Met die positief ontvangen films kwam alle negatieve aandacht van paparazzi. Zijn liefde voor drank, drugs en wiet werd breed uitgemeten, evenals elk meisje in zijn buurt.

Slecht imago
Het overlijden van River Phoenix in 1993 deed het imago van Johnny Depp geen goed. River overleed namelijk door een overdosis in de Viper Room, de nachtclub van Johnny. Hierop werd de vriendengroep van Johnny keer op keer in de media verguisd.

In datzelfde jaar maakte Johnny het uit met Winona Ryder. De actrice uit Stranger Things was in de jaren 90 ook al een bekende ster. Hun relatiebreuk gaf de pers extra voer. En de roddels hielden niet op.

Reputatie verwoest
In 1994 werd Johnny gearresteerd voor het verwoesten van een hotelkamer. Na het betalen van de schade kwam hij vrij. In 1999 was hij fotografen en pers zo zat in Londen, dat hij opnieuw gearresteerd werd. Nu omdat hij met een houten plank in de handen achter hen aanrende, omdat ze hem niet met rust lieten.



De Britse paparazzi is berucht en wordt gehaat, maar voor henzelf was dit misschien wel het meest storende incident rond Johnny. In bovenstaande YouTube-video van Entertainment Tonight staat meer over Johnny en Winona.

NieuwsFilm

meest populair