Dit zijn de 4 veruit grootste tegenvallers van 2023 tot op heden

Dit zijn de 4 veruit grootste tegenvallers van 2023 tot op heden

The Exorcist: Believer viel recent tegen, maar er waren nog grotere teleurstellingen.

Dit jaar verschenen er al een aantal films die uiteindelijk enorm bleken tegen te vallen, zeker na de vele aandacht die ze vooraf kregen. Dat was recent nog het geval met The Exorcist: Believer. Hieronder vier films die in 2023 wel erg tegenvielen.

1. Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)
Regie: Peyton Reed | Cast: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Kathryn Newton | Onze recensie
In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang en Hope van Dyne terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope's ouders Hank Pym en Janet van Dyne verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden. Kijk op Disney+.


2. Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)
Regie: James Mangold | Cast: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Karen Allen | Onze recensie
Archeoloog Indiana Jones voert een race tegen de klok om een legendarisch artefact te bemachtigen dat de loop van de geschiedenis kan veranderen. Kijk op Pathé Thuis.


3. Ghosted (2023)
Regie: Dexter Fletcher | Cast: Chris Evans, Ana de Armas, Adrien Brody, Mike Moh | Onze recensie
Cole wordt verliefd op de raadselachtige Sadie. Zij blijkt als geheim agent werkzaam te zijn. Voordat ze een tweede date kunnen plannen, worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden. Kijk op Apple TV+.


4. Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)
Regie: Rhys Frake-Waterfield | Cast: Maria Taylor, Craig David Dowsett, Chris Cordell, Natasha Tosini | Onze recensie
Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees... Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad? Kijk op Pathé Thuis.


Bekijk de afbeeldingInteressant voor jou
Dit zijn de 4 veruit beste WOII-oorlogsfilms van 2023 tot op heden


NieuwsFilm

meest populair