George Clooney verrast fans met een reünie van 'The Devil Wears Prada'

George Clooney verrast fans met een reünie van 'The Devil Wears Prada'

George Clooney en zijn vrouw vragen aandacht voor hun fonds, wat leidt tot een leuke reünie van 'The Devil Wears Prada'.

George Clooney en zijn vrouw vroegen vorige week opnieuw aandacht voor hun fonds Clooney Foundation for Justice. Veel sterren gaven daar gehoor aan en dat leverde onverwachts een leuke reünie op van The Devil Wears Prada.

De film werd 17 jaar geleden een groot succes. Meryl Streep, Anne Hathaway en Emily Blunt bewaren goede herinneringen aan de filmopnamen. Maar zo vaak zien zij elkaar helemaal niet.

Persoonlijke casting
Hier in de foto's van dit artikel van People is dan ook te zien hoe blij Anne en Meryl zijn elkaar in het echt te treffen. Meryl zorgde er destijds persoonlijk voor dat Anne gecast werd, na een lange lijst actrices doorgenomen te hebben.

Ook hieronder in de YouTube-video van Access Hollywood staan stukjes van de avond. George en Amal Clooney vertellen meer over hun fonds, waarmee zij mensen en hun rechten belichten.

Een andere reünie
Emily had overigens gelijk een Oppenheimer-momentje want Matt Damon was ook aanwezig bij de fondswerving. Waar goede doelen al niet goed voor zijn!



NieuwsFilm

meest populair