Charlize Theron over de gewelddadige dood van haar vader: "ik schaam me er niet voor"

Charlize Theron over de gewelddadige dood van haar vader: "ik schaam me er niet voor"

Charlize Theron heeft een heftig verleden met een alcoholistische vader die haar heeft bedreigd, maar haar moeder heeft haar en zichzelf verdedigd.

Charlize Theron heeft een naar verleden. Maar het hoort bij haar en ze heeft het geaccepteerd zoals het is.

De ster staat bekend om haar krachtige rollen in films als Monster, Mad Max: Fury Road en The Old Guard. Voordat zij als actrice aan de slag ging in Hollywood woonde zij in Zuid-Afrika.

Een notoire alcoholist
Charlize leefde op een boerderij met haar ouders. Ze is dol op haar moeder, maar haar vader vond ze verschrikkelijk. Ze vertelde: "Mijn vader was mijn hele leven een alcoholist. Ik kende hem alleen als alcoholist. Het was een hopeloze situatie."

In een dronken bui bedreigde haar vader haar en haar moeder met een pistool. Charlize was toen 16 jaar. Ze zei daarover: "De onvoorspelbaarheid van een verslaafde blijft je hele leven bij. Het is meer dan een eenmalige gebeurtenis."

Pure zelfverdediging door geweld
Haar vader schoot dwars door hun deur heen. Ter verdediging schoot haar moeder hem dood. Charlize vertelde: "Het was een wonder dat geen van die kogels ons raakte. Mijn moeder verdedigde ons en beëindigde die dreiging."

Charlize zei: "Ik deel dit met anderen, omdat dit soort geweld gebeurt binnen families. Ik schaam me er niet voor. Hoe meer we er over praten, hoe meer we weten dat we niet alleen staan."

Bewondering voor haar moeder
Charlize zei in een interview dat zij haar moeder bewondert voor wat ze heeft gedaan. Charlize zou hetzelfde doen voor haar dochter. Door het incident raakte ze bewust van wat verslaving met je doet en hoe erg het leven met een verslaafde is.

Ze zei ook: "Dit is wat er gebeurt als je niet de oorzaak van het probleem aanpakt."

Meer over het incident
Meer staat hier in het artikel van Fandomwire. In de onderstaande YouTube-video van Daily Blast Live wordt meer verteld over die gebeurtenis.



NieuwsFilm

meest populair