De 'Harry Potter'-acteurs zijn duidelijk geen kinderen meer en 'Ginny Weasley' bewijst het

De 'Harry Potter'-acteurs zijn duidelijk geen kinderen meer en 'Ginny Weasley' bewijst het

Bonnie Wright deelt de eerste foto van haar pasgeboren baby'tje op social media.

De laatste tijd komen er wel vaker berichten langs op FilmTotaal over verschillende Harry Potter-acteurs. Nu is actrice Bonnie Wright aan de beurt. Zij was in de franchise te zien als Ginny Weasley, maar ze is lang niet meer het kleine meisje van de franchise.

Nog niet zo heel lang geleden dook nog een interview op van de actrice, waarin ze zich uitlaat over haar rol in de wereldberoemde franchise. Zij was namelijk tamelijk teleurgesteld dat Ginny met elk deel minder te doen kreeg.

Ander leven
Hoe dan ook, Wright leidt nu een heel ander leven, net zoals o.a. Stanislav Yaneski (te zien in Harry Potter and the Goblet of Fire). Laatstgenoemde is nu een enorme spierbundel en zit helemaal vol onder de tatouages. Je kan makkelijk met hem in contact komen via Cameo.

Hetzelfde geldt voor Jamie Waylett. Hij speelde lange tijd Vincent Crabbe, maar moest afscheid nemen van the Wizarding World toen hij in 2009 werd gearresteerd wegens het bezitten van cannabis. Hij is echter ook vandaag te vinden op Cameo, waar hij goud geld voor vraagt.

Rustig aan
In tegenstelling tot de twee bovenstaande namen heeft Wright de spotlights volledig achter zich gelaten. Haar laatste film stamt alweer uit 2018, namelijk de kerstfilm A Christmas Carol. Wel bracht ze vorig jaar nog een boek uit, genaamd Go Gently.



Als je de voormalige actrice volgt op Instagram, dan weet je vast en zeker wel dat ze al een tijdje zwanger was, aangezien ze vaak kiekjes deelde van haar babybuik. Ze is nu bevallen en is de trotste moeder van de Elio Ocean Wright Lococo.

NieuwsFilm

meest populair