'Harry Potter'-acteur nu onder de tatoeages en enorm gespierd: oogappeltje van Emma Watsons Hermelien

'Harry Potter'-acteur nu onder de tatoeages en enorm gespierd: oogappeltje van Emma Watsons Hermelien

Mocht je een in contact willen komen met de spierbundel, dat is nu ook mogelijk dankzij Cameo!

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Harry Potter-acteur Jamie Waylett. Hij heeft twee jaar lang in de gevangenis doorgebracht en leidt nu een heel ander leven. Ook ziet hij er heel anders uit, maar hij is zeker niet de enige acteur die flink veranderd is.

Het gaat hier om Stanislav Yanevski. Hij speelde een belangrijke rol in Harry Potter and the Goblet of Fire. Hij was namelijk te zien als de Bulgaarse Viktor Krum. Hij is een ervaren Quidditch speler, wordt het vriendje van Hermelien en neemt het tegen Harry op tijdens het toernooi.

Spierbundel
Toen Yanevski in 2005 deze rol wist te bemachtigen was hij in zijn nopjes. Zo zei hij toen nog: "Ik was meteen helemaal weg van Krum. Hij is een coole gozer, geeft veel om sport, is populair en is zeer competitief".

Nu, bijna 20 jaar later, is Yanevski zelf ook getransformeerd tot een enorme spierbundel. De 38-jarige acteur heeft net zoals Waylett nu ook een Cameo-pagina.

Succes
Op deze website kun je beroemdheden bereiken en ze vragen voor speciale berichten, bijvoorbeeld een verjaardagswens voor een vriend of familielid. Waar je bij Waylett bijna 200 dollar moet dokken voor een korte video, vraagt Yanevski maar 29 dollar.



Dit blijkt ook een groot succes te zijn. Hij scoort hier namelijk een 4,98 op de 5 na bijna 900 reviews. Bekijk hierboven wat voor een ongelofelijke spierbundel Yanevski vandaag de dag is.

NieuwsFilm

meest populair