'Harry Potter'-acteur uit de gevangenis: plukt nu fans kaal met peperdure videodienst

'Harry Potter'-acteur uit de gevangenis: plukt nu fans kaal met peperdure videodienst

Voor een filmpje van enkele seconden betaal je al bijna 200 dollar.

De nodige Harry Potter-fans zullen Jamie Waylett nog wel herkennen. De acteur speelde een van Draco Malfoys beste vrienden en was lang te zien in de franchise. Hij leidt nu echter een heel ander leven.

Waylett, vandaag de dag 34 jaar oud, speelde lange tijd Vincent Crabbe, maar moest afscheid nemen van the Wizarding World toen hij in 2009 werd gearresteerd wegens het bezitten van cannabis. Daar bleef het echter niet bij.

Problemen
Waylett kwam er nog tamelijk goed mee weg, aangezien hij in eerste instantie enkel en alleen een taakstraf kreeg, maar in 2012 werd hij opnieuw gearresteerd toen hij meedeed aan gewelddadige opstootjes in Londen.

Hij werd vervolgens veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. Een tijd lang was de Waylett dus niet meer echt in de spotlights, maar nu kan je hem toch weer op het internet vinden en wel op de celebrity website Cameo.

Goud geld
Op deze website kun je beroemdheden bereiken en ze vragen voor speciale berichten, bijvoorbeeld een verjaardag wens voor een vriend of familielid. Hier doet Waylett nu dus ook aan mee.



Mocht je interesse hebben, dan moet je wel flink dokken. Een enkel filmpje van de voormalige acteur kost maar liefst 164 dollar. Heb je toch interesse? Klik dan hier voor zijn Cameo-pagina.

NieuwsFilm

meest populair