Acteur Kevin Bacon heeft een vreemde aankoop gedaan: "bang dat ik bezeten zou raken"

Acteur Kevin Bacon heeft een vreemde aankoop gedaan: "bang dat ik bezeten zou raken"

Rob Lowe heeft een talkshow waarin hij interessante gesprekken voert met bekende sterren, zoals Kevin Bacon.

Rob Lowe heeft tegenwoordig een talkshow. Dit levert interessante gesprekken op met bekende sterren.

Zo vertelde Kevin Bacon laatst in de podcast Literally! With Rob Lowe over zijn boerderij in Connecticut. De 65-jarige ster uit Footloose woont daar ongeveer de helft van zijn tijd. Hij kocht een stuk land zo'n 40 jaar terug en koopt steeds meer grond bij.

Oud spookhuis
Kevin vertelde aan de 59-jarige acteur uit Dog Gone: "Ik zal je een raar verhaal vertellen. Ik kocht een stuk grond met een oude boerderij op. Maar die koper wilde alleen het land verkopen en niet het huis. Het huis moest ik laten verwijderen."

Kevin vervolgde: "De man was zelf opgegroeid in het huis. Hij zei dat hij niet wilde dat ik daar ging wonen, want het spookte daar. Hij was bang dat ik bezeten zou raken en mezelf iets aan zou doen."

Echte spokenjagers
Kevin vertelde ook dat het te maken had met een indiaan die rond 1700 werd gedood door een kolonist. Er waren zelfs nog echte spokenjagers aan te pas gekomen voordat de koop werd gesloten.

Rob Lowe gelooft in het paranormale en vraagt of Kevin toch niet een nacht heeft doorgebracht in het spookhuis of iets daaruit heeft gehouden. Kevin Bacon koos er braaf voor om zijn koopovereenkomst te volgen.

Te luisteren podcast
Hier in dit artikel van People staat meer over het gesprek. Rob Lowe plaatste een aankondiging van het gesprek op zijn Instagram. Dat bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair