Jennifer Lawrence (33) en Emma Stone (34) blijken erg innig met elkaar

Jennifer Lawrence (33) en Emma Stone (34) blijken erg innig met elkaar

Acteurs Emma Stone en Jennifer Lawrence zijn goede vrienden geworden nadat Emma contact zocht via Woody Harrelson.

Acteurs leren elkaar vaak kennen door andere acteurs. Bij Emma Stone en Jennifer Lawrence kwam dat door Woody Harrelson. Woody werkte immers met Jennifer samen aan Zombieland.

Naderhand vroeg Emma aan Woody het telefoonnummer van Jennifer en stuurde haar een berichtje. Jennifer vertelde aan Vanity Fair dat zij erg lomp reageerde met "F**k off". Sinds die tijd zijn ze goede vrienden.

Toch contact samen
Ondanks hun hectische werkschema's wisten ze contact te houden tot ze elkaar konden ontmoeten. Dit deden ze door berichtjes te sturen. Jennifer vertelde: "Het was onze versie van The Notebook: 365 appjes."

Jennifer zei: "We houden echt van elkaar en zorgen voor elkaar als mens. Het gaat verder dan een werkrelatie. We steunen elkaar volledig. We zouden ook vrienden zijn geweest zonder dezelfde baan."

Helpen met keuzes maken
En zo kwam het dat beiden elkaar helpen in het maken van keuzes. Jennifer twijfelde namelijk eerst aan het oppakken van een nieuw project genaamd The Hunger Games. Ze wilde namelijk niet wereldwijd bekend worden met alle aandacht die daarbij hoorde. Maar ze accepteerde de rol toch.

Emma twijfelde op haar beurt over een ander project dat The Amazing Spider-Man heette. Emma vertelde: "Ik keek naar interviews van Jennifer over The Hunger Games en herkende me in haar. Ze had dezelfde angst voor teveel exposure."

Eenmalige kans in leven
Emma zei: "Maar ook bij mij woog de uitdagende rol en het filmproces zwaarder dan de bekendheid. Ik wilde de kans niet mislopen met Andrew Garfield te werken. Bovendien is horen bij zo'n grote franchise een kans die je maar een keer in je leven krijgt."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van W Magazine vertellen de vriendinnen meer over hun leven.



NieuwsFilm

meest populair