Taylor Swift komt met film die zich kan meten aan grote superheldenfilms

Taylor Swift komt met film die zich kan meten aan grote superheldenfilms

De wereldberoemde zangeres kan zich binnenkort ook een grote filmster noemen.

Vanwege de grote Hollywood staking worden heel wat blockbusters en films uitgesteld. Een project profiteert hier nu enorm van maar het gaat hier wel om een opvallende titel. Taylor Swift verdient hier nu namelijk goud geld aan.

Kraven the Hunter, Dune: Part Two en veel meer lopen flink vertraging op. Wel komt Marvel met The Marvels en DC met Aquaman and the Lost Kingdom, maar niemand verkoopt zo veel tickets als de Taylor Swift: The Eras Tour-film.

Groot succes
Het gaat hier om een concertfilm en de tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank. The Eras Tour komt pas over een maand uit maar er is nu al voor meer dan 65 miljoen dollar aan 'presale tickets' verkocht.

Dat betekent dat Swift zelfs korte metten maakt met andere superheldenfilms, zoals The Batman (42 miljoen dollar) en Doctor Strange in the Multiverse of Madness (60 miljoen dollar). Sommige mensen denken zelfs dat het grote record in zicht is voor Swift.

Spider-Man vs. Swift
Spider-Man: No Way Home staat nog op de eerste plek met 120 miljoen dollar maar ook dit lijkt nog te doen. Binnen de eerste 24 uur werd voor maar liefst 26 miljoen dollar opgehaald voor The Eras Tour, tegenover de 16,9 miljoen dollar van No Way Home.



De meeste experts melden echter dat Swift dit niet gaat halen, maar toch rond de 100 miljoen dollar zal komen te zitten. Ook dit is al helemaal niet verkeerd. Ze zou dan aan presales evenveel verdienen als Barbie en Guardians of the Galaxy Vol.3.

NieuwsFilm

meest populair