Neef van Ralph Fiennes ontkent rollen in 'Harry Potter' en 'After' door familie te krijgen

Neef van Ralph Fiennes ontkent rollen in 'Harry Potter' en 'After' door familie te krijgen

Acteur Hero Fiennes Tiffin, bekend van zijn rol als jonge Voldemort en de 'After'-films, probeert zijn eigen weg te vinden in de filmindustrie zonder volledig afhankelijk te zijn van zijn bekende familie.

De Britse Hero Fiennes Tiffin speelde Tom Riddle, de jongere versie van Voldemort, in Harry Potter and the Half-blood Prince. Hero is een neefje van Ralph Fiennes die de rol van de volwassen Voldemort op zich nam.

De ouders van Hero zijn de regisseurs George Tiffin en Martha Fiennes. Martha is een zusje van acteurs Ralph en Joseph Fiennes. Ze doen het allemaal goed in de filmindustrie. Het is dan ook niet vreemd dat Hero geïnteresseerd raakte in acteren en drama studeerde.

Opnieuw een deel
De nu 25-jarige ster schittert binnenkort in een nieuw deel van de bekende After-films op Netflix. Hero was ook te zien in The Woman King. Hij probeert zijn weg te vinden als 'nepo baby'. Het is een term voor kinderen die in de showbusiness aan werk komen door de connecties van hun familie.

Hij zei daarover hier in dit artikel van Daily Mail: "Ik ben blij met mijn familie en de kansen die ik krijg. Ik probeer bewust werk te krijgen zonder dat ik geholpen word."

Blij met nepotisme
Hero besluit met: " Mijn moeder weet vaak niet wat er speelt en krijgt dat van mijn agent te horen. Ik wil niet zeggen dat ik niet geholpen word door mijn familie. Ik ben daar dankbaar voor. Ik hoop alleen dat ik breng wat nodig is voor een rol."

In de onderstaande YouTube-video van Amazone Prime Video is de trailer van de nieuwe Netflix-film After Everything te zien.



NieuwsFilm

meest populair