'Star Wars'-acteur Adam Driver in tranen als zijn nieuwste film een staande ovatie krijgt van 7 minuten

'Star Wars'-acteur Adam Driver in tranen als zijn nieuwste film een staande ovatie krijgt van 7 minuten

Adam Driver is perfect gecast voor zijn rol in de film Ferrari, met goede recensies na vertoning in Venetië

Adam Driver is kennelijk perfect gecast voor zijn rol in de film Ferrari. Bij het filmfestival in Venetië kreeg de 39-jarige ster een staande ovatie die 7 minuten duurde. Dat is best lang.

De acteur uit Star Wars heeft dan ook zijn best gedaan zich te verplaatsen in Enzo Ferrari, inclusief zijn trekjes en accent. De film speelt af in de jaren 50 rond de problemen van de legendarische coureur binnen zijn onderneming, zijn gezin en de racesport.

Blij te promoten
Alhoewel Adam blij was met de goede ontvangst wilde hij graag aandacht voor de staking van de acteurs en schrijvers in Amerika. Hij vertelde dat hij solidair is aan de SAG-bond, en toestemming kreeg om de film te promoten.

Hij zei: "Ik ben blij dat ik hier kan staan om de film te promoten. We hadden een pittig schema en ik wil dan ook graag alle acteurs en de crew bedanken. Het is fijn om met mensen te werken die bij de SAG horen, en elkaar steunen."

Goede recensies
De recensies zijn goed na de vertoning in Italië, zoals hier in het artikel van Lad Bible te lezen valt. Het blad Rolling Stones is ook erg te spreken over Penelope Cruz.

In de onderstaande YouTube-video van The Hollywood Reporter wordt meer verteld over de film.



NieuwsFilm

meest populair