4 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

4 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer vier leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.



The Theory of Everything (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Marsh | Cast: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Charlie Cox, e.a. | Te zien op: Prime Video
Stephen Hawking studeert natuurkunde aan de Universiteit van Cambridge en werkt hard om zijn doctoraat te behalen. Hij wordt verliefd op Jane Wilde, die zelf literatuur studeert. Maar dan krijgt hij te horen dat hij de spierziekte ALS heeft. Terwijl hij lichamelijk steeds verder aftakelt en steeds afhankelijker wordt van zijn geliefde, zet hij alles op alles om zijn wetenschappelijk werk voort te zetten.



C'mon C'mon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Mills | Cast: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman, e.a. | Te zien op:
o.a. Google Play / Pathé Thuis
Radiojournalist Johnny werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv vraagt hem om op haar negenjarige zoontje Jesse te passen zodat zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, kan zorgen. De twee maken een bijzondere reis en ontwikkelen een unieke band.



The Out-Laws (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Adam Devine, e.a. | Te zien op: Netflix
Owen, een nuchtere bankdirecteur, staat op het punt te trouwen met de liefde van zijn leven: Parker. Op een dag wordt zijn bank overvallen door een beruchte groep criminelen die bekend staan als de 'Ghost Bandits'. De aanwijzingen die hij vervolgens vindt leiden naar een verontrustende verdenking: Owen vermoedt dat niemand minder dan zijn schoonouders achter de overval zitten. Al snel blijkt hij gelijk te hebben en de boel volledig te escaleren.



NieuwsFilm

meest populair