Fans geschokt om leeftijd Brad Pitt nadat foto van de acteur viraal gaat

Fans geschokt om leeftijd Brad Pitt nadat foto van de acteur viraal gaat

De acteur ziet er nog steeds uit als een Griekse God.

Het komt wel vaker voor dat grote sterren opduiken tijdens allerlei evenementen. Zo was Brad Pitt recentelijk te vinden in Londen, waar hij de Wimbledon-finale bijwoonde. Hier wordt nog steeds veel over gepraat door zijn fans.

De geliefde acteur, o.a. bekend van de cultfilm Fight Club, is al decennialang een van de geliefdste sterren in Hollywood. Hij brak al op een jonge leeftijd door maar ook vandaag ziet de acteur er nog steeds fantastisch uit. Zijn fans vinden hem zelfs iets té goed uitzien voor zijn leeftijd.

Looks
Pitt, die vandaag de dag alweer bijna 60 is, was dus aanwezig tijdens de mannenfinale tussen Carlos Alcaraz en Novak Djokovic. Meerdere keren ging de camera naar Pitt toe en zijn fans gingen door het dolle heen.

Zo staan er op het internet behoorlijk wat reacties: "Het kan niet anders dan dat deze man de fontein van de jeugd heeft ontdekt. Hij is al bijna 60! Denken jullie nu niet dat Angelina spijt heeft?" of "Is Brad Pitt terug in de tijd gereisd?" en nog "Ik kan niet geloven dat deze man al bijna 60 is!"

Interesse in enkele kiekjes van de acteur? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair