Fran Drescher blijft 'The Nanny' te midden van staking Hollywood-acteurs

Fran Drescher blijft 'The Nanny' te midden van staking Hollywood-acteurs

Zij is de voorzitter van het Amerikaanse acteursgilde

Fran Drescher schrijft historie als voorzitter van het Amerikaanse acteursgilde. Afgelopen donderdag besloot de vakbond voor het eerst ooit te staken. Het besluit werd unaniem genomen.

Het lijkt vreemd dat de flapuit uit de wereldberoemde serie The Nanny uitgroeit tot zo'n belangrijk gezicht binnen Hollywood. Maar de 65-jarige Fran Drescher is een erg bekende en ervaren actrice, comédienne en producer. Haar lijst aan verdiensten in de filmindustrie is lang.



Ironische grapjes
Zelf maakt ze de nodige ironische grapjes over de staking van de acteursvakbond in navolging van de schrijversvakbond. Zo plaatste zij het bovenstaand bericht op haar Instagram.

Het filmpje bevat de overbekende deun van de nanny. De tekst is aangepast naar de noodzaak van de staking. Het is klare taal met zinnen als "F**k Ya".

Ze heeft ballen
Daar blijft het niet bij. Hieronder volgt een stukje van de film The Beautician and the Beast. Ook dat wordt gebruikt om haar daad kracht bij te zetten. Fran Drescher heeft overduidelijk ballen.

Fran krijgt op social media veel bijval van collega's en fans. Een volger suggeert de moeder van de nanny op de studio's af te sturen, want zij lost dat probleem vast gauw op. Op naar een betere beloning in de filmindustrie.



NieuwsFilm

meest populair