Door een windvlaag laat Amal Clooney behoorlijk wat lichaam zien

Door een windvlaag laat Amal Clooney behoorlijk wat lichaam zien

Gelukkig helpt George Clooney zijn vrouw.

Actrices proberen wel vaker hoge ogen te gooien met speciale of extravagante outfits tijdens grote evenementen of op rode lopers. Dit verloopt echter niet altijd geheel vlekkeloos. Hier weet Amal Clooney ook alles vanaf.

De bloedmooie juriste/advocate trouwde in 2014 met George Clooney. Laatstgenoemde is natuurlijk al decennialang een van de grootste en bekendste namen in Hollywood. Hij wordt dan ook voor elk evenement uitgenodigd. Hij was ook van de partij bij de Oscars in 2016.

Aandacht
De geliefde acteur was hier aanwezig om zijn film, Money Monster, in het zonnetje te zetten. Toch ging de meest aandacht uit naar zijn vrouw en haar outfit. Zij droeg namelijk een lange Versace jurk, maar door de hevige rukwinden liet zij iets meer zien dan dat het de bedoeling was.

Op de rode loper moest het powerkoppel meerdere keren stoppen om iets 'te doen' aan de jurk, die telkens weer door de wind de lucht in werd geblazen. Gelukkig stond Amal er niet alleen voor en hield haar man haar ook. Dit is wel te begrijpen, want hij zal natuurlijk ook willen voorkomen dat er kiekjes van zijn vrouw in haar ondergoed op het internet verschijnen.

Toch kwam het behoorlijk dichtbij. Ondanks het feit dat Amal iets meer liet zien dan dat het de bedoeling was, konden de twee er wel om lachen. Klik hier voor de foto's.

NieuwsFilm

meest populair