Windvlaag blaast het jurkje van deze actrice volledig open op rode loper

Windvlaag blaast het jurkje van deze actrice volledig open op rode loper

Ook Abigail Lopez worstelt met de wind.

Actrices willen er op de rode loper altijd op hun best uitzien en gaan daarom vaak voor opvallende of extravagante outfits. Dit pakt echter niet altijd goed uit. Hier weet Abigail Lopez alles vanaf.

Het Cannes filmfestival is een van de grootste evenementen in de modewereld. Elk jaar gaan talloze sterren naar de Franse stad om daar hun projecten in het zonnetje te zetten en premières van films bij te wonen. In 2017 was Lopez ook van de partij, maar zij had het zich waarschijnlijk anders voorgesteld...

Jurk
In 2017 was de actrice, o.a. bekend van de populaire Law & Order-serie, in Cannes voor de première van Rodin. Ze droeg een lange lichtblauw gekleurde jurk maar deze bestond niet uit zo heel veel stof.

Vanwege een flinke windvlaag kwam haar ondergoed in beeld. Dit wilde ze natuurlijk voorkomen. Lopez hield de jurk dus vast in de hoop dat deze niet weg zou waaien, maar hierdoor ging het juist van kwaad naar erger.

Oeps
Lopez liet dan misschien niet zo heel lang haar ondergoed zien, het feit dat ze beide handen nodig had om haar jurk 'in bedwang' te houden, zorgde ervoor dat het bovenstuk los kwam en een van haar borsten zichtbaar was.

Ondanks het feit dat dit niet lang duurde, werden hier wel snel foto's van gemaakt door geniepige fotografen. Een kiekje is hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair