Door een te los jurkje laat deze prachtige actrice onbedoeld iets teveel zien

Door een te los jurkje laat deze prachtige actrice onbedoeld iets teveel zien

In 2016 én 2017 ging het 'mis'.

Actrices proberen wel vaker hoge ogen te gooien met speciale of extravagante outfits tijdens grote evenementen of op rode lopers. Dit verloopt echter niet altijd geheel vlekkeloos. Hier weet Bella Hadid ook alles vanaf.

Hadid, voornamelijk actief als model maar eveneens een actrice (o.a. bekend van de populaire serie Ramy en de film Fyre Fraud), dook voor het eerst in 2016 op op de rode loper tijdens het Cannes Film Festival, maar haar eerste keer zal ze zeker niet zijn vergeten.

Oeps...
Hadid droeg rode Alexandre Vauthier jurk, die maar weinig aan de verbeelding overlaat. De jurk is behoorlijk open en er zit niet zo heel veel stof aan, maar daardoor bewoog het kleedje wel enorm veel. Hadid had dan ook moeite om niet al te veel te laten zien aan de fotografen die aan het wachten waren op 'het juiste moment'.

Er werden dan ook kiekjes gemaakt waarop haar ondergoed te zien lijkt, maar de styliste van Hadid, Elizabeth Sulcer, zei dat dit onmogelijk was. Onder haar jurk zou ze namelijk nog eens een bodysuit aan hebben, maar het zou natuurlijk ook goed kunnen dat Sulcer deze flater enigszins goed probeert te praten.

Reactie
Hadid liet zich hier zelf nog niet zo heel erg lang geleden over uit: "Ik voelde me tamelijk nerveus in de jurk. Ja, hij is prachtig, maar ik moest de hele tijd opletten om niet teveel te laten zien. Het is een mooi kleedje, maar het is niet echt mijn stijl".

Grappig genoeg ging Hadid het jaar hierna weer voor een Alexandre Vauthier jurk en deze keer was haar ondergoed wel duidelijk te zien. De wind blies haar jurk open en deze keer kon Hadid het niet voorkomen. Bekijk de foto's hier.

NieuwsFilm

meest populair