Oeps! Eva Longoria showt per ongeluk dat ze onder haar jurk niets aan heeft

Oeps! Eva Longoria showt per ongeluk dat ze onder haar jurk niets aan heeft

De actrice laat meer lichaam zien dan dat het de bedoeling was.

Het komt wel vaker voor dat actrices hoge ogen willen gooien op rode lopers en andere belangrijke evenementen. Meestal lukt dit wel, maar soms gaat het ook wel eens fout. Hier weet Eva Longoria ook alles vanaf.

Het Cannes filmfestival is een van de meest prestigieuze filmevenementen ter wereld, dus sterren proberen er dan altijd op hun best uit te zien. Longoria heeft dit ook al heel wat keren bijgewoond, maar 10 jaar geleden ging het toch even mis.

Foutje...
Tijdens het 66ste Cannes filmfestival droeg Longoria een lichtgroene jurk van Versace. Deze was echter behoorlijk lang, dus om niet op haar eigen jurk te stappen trok de Desperate Housewives-actrice haar kleedje op, maar hier ging ze iets te ver in.

Toen ze de trap opliep trok ze haar jurk op, maar daardoor liet ze meer lichaam zien dan de bedoeling was en werd het zelfs duidelijk dat ze geen ondergoed aan had. Geniepige fotograven maakten hier snel foto's van, zoals deze.

Reactie
De actrice, eveneens bekend van films als The Sentinel en Dora and the Lost City of Gold, kon er zelf nog wel om lachen. De volgende dag was ze weer aanwezig op Cannes en zei ze grappend: "Vandaag gaat me zoiets niet weer gebeuren!"

NieuwsFilm

meest populair