3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Where the Crawdads Sing (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Te zien op: Netflix
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.



Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a. | Te zien op: Prime Video
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.



Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a. | Te zien op: HBO Max
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.



NieuwsFilm

meest populair