De dubbelganger van Margot Robbie lijkt erg op de actrice uit 'Babylon'

De dubbelganger van Margot Robbie lijkt erg op de actrice uit 'Babylon'

Of lijkt Margot juist op haar?

Ieder mens zou een dubbelganger hebben. Maar waar de normale mens zijn lookalike nooit treft, doen mensen in de filmindustrie dat best vaak.

Zo heeft Margot Robbie een twinnie rondlopen die geen familielid van haar is. En dat terwijl de actrice uit Barbie, Suicide Squad, Babylon en The Wolf of Wall Street een erg unieke ster is.

Een twinnie
Toen de Australische Margot Robbie een paar jaar geleden in Hollywood startte, dachten Amerikaanse kijkers dat zij naar hun eigen Jaime Pressly keken. De nu 45-jarige actrice is al vanaf 1997 in verschillende series en films als My Name is Earl en A Haunted House 2 te zien.

De verwarring is begrijpelijk, ook al is Margot Robbie jonger met haar nu 32 jaar. Beiden dragen immers hun lange blonde haren vaak los. Ze hebben een rank figuurtje en hebben een sprekend gezicht en een gulle lach.

Twee lookalikes
Ook vinden veel mensen dat Emma Mackey, uit de Netflix-serie Sex Education en de film Emily, veel weg heeft van Margot. De 27-jarige heeft echter liever niet dat zij vergeleken wordt met anderen. Maar ... Margot heeft dus twee lookalikes.

Hieronder staat een YouTube-video van The Things Celebrity met 'celebrity lookalikes'. In het begin wordt Margot Robbie al besproken. Lijkt Margot nou op Jaime? Of op Emily? Of lijken zij op haar? Aan jou de keus.



NieuwsFilm

meest populair