Dochter van legendarische Carrie Fisher draagt dezelfde bijzondere 'Star Wars'-tattoo

Dochter van legendarische Carrie Fisher draagt dezelfde bijzondere 'Star Wars'-tattoo

De bijzondere manier waarop Billie Lourd haar beroemde, overleden moeder eert

Billie Lourd, de dochter van Star Wars-icoon Carrie Fisher, draagt al jaren een bijzondere tattoo als aandenken aan haar overleden moeder. De tatoeage is geïnspireerd op een tattoo van Carrie.

De nu 30-jarige actrice uit Ticket to Paradise en Booksmart speelde ook in een paar Star Wars-films met haar moeder. Carrie zette een legendarische prinses Leia neer - en Billie was erg blij dat zij haar mee mocht maken in de nieuwere films.

Beroemde moeders
Carrie Fisher was op haar beurt ook de dochter van een beroemde actrice, Debbie Reynolds. Debbie speelde onder meer in de klassieker Singin' in the Rain.

Voor Billie was het afscheid een surreële gebeurtenis, want haar moeder en grootmoeder overleden slechts twee dagen van elkaar. Gelukkig heeft Billie dat een plekje kunnen geven. Zij nam een vergelijkbare tattoo met de tatoeage van haar moeder.

Als eerbetoon
Carrie Fisher had als eerbetoon aan de science fiction films, die haar wereldberoemd maakten, een kleurrijke tattoo van het heelal op haar enkel laten zetten. Op dezelfde plek draagt nu ook Billie Lourd sterren, een planeet en een maan.

Het nieuwe kunstwerk werd door de bekende Doctor Woo gezet. Meer staat hier in het artikel van People. Het Instagram-bericht met beide tatoeages deelt Billie Lourd hieronder.



NieuwsFilm

meest populair