Jenny McCarthy in slechts een babydoll is behoorlijk lachwekkend

Jenny McCarthy in slechts een babydoll is behoorlijk lachwekkend

Het Playboy model laat ook als jurylid haar ondeugende kant zien

Jenny McCarthy zien wij niet vaak meer in films. Mocht je benieuwd zijn naar haar acteerprestaties dan zijn de films Scary Movie 3 en Scream 3 aan te raden.

Het Playboy-model is intussen 50 jaar, maar dat zou je niet zeggen. Bij haar is de tijd duidelijk stil blijven staan. In onderstaand Instagram-bericht kun je zien hoe ver zij terug zit in jaren.

Roze babydoll
Als jurylid van The Mask Singer gaat zij elke keer mee in het thema voor die avond. Zo kwam al eerder DC Marvel, Abba en de jaren 80 voorbij. Van de week was het Austin Powers.

De kijkers konden genieten van Jenny met een waanzinnig dikke laag make-up en een roze babydoll, compleet met ongelooflijk ongemakkelijke schoenen. Hoe onhandig haar outfit is, laat zij hieronder zien op haar Instagram.

Lachwekkend gezicht
Jenny waggelt door het beeld naar haar plekje toe. Het ziet er lachwekkend uit. En zoals zij wel vaker verwijst naar haar ondeugende kant: ze heeft ballen op haar borsten.

Zij doet het in elk geval goed met haar grappige filmpjes op TikTok en andere social media. Zo zegt een volger op Instagram dat alleen zij er sexy uit kan zien met dat loopje. Een ander waardeert de Austin Powers vibe.



NieuwsFilm

meest populair