Syndey Sweeney lijkt 'Top Gun: Maverick'-acteur te stelen van dit topmodel

Syndey Sweeney lijkt 'Top Gun: Maverick'-acteur te stelen van dit topmodel

Glen Powells vriendin, of misschien beter gezegd ex, wil niks meer weten van de twee sterren.

Syndey Sweeney is nog niet zo heel lang geleden doorgebroken, maar is nu al niet meer uit Hollywood weg te denken. Ook wanneer ze even niet acteert haalt ze vaak de krantenkoppen en dat is nu weer eens het geval.

De 25-jarige actrice maakt reclame voor menig merk. Er verschijnen dan ook wel vaker spannende kiekjes op haar Instagram-pagina, maar heel erg gek is dit niet. Sweeney ziet er prachtig uit. Het lijkt er nu zelfs op dat ze een bekende acteur heeft zien weg te kapen van een topmodel.

Gerucht
Sweeney scoort de ene na de andere rol en zal binnenkort te zien zijn in Anyone But You, waarin de andere hoofdrol is weggelegd voor de 34-jarige Glen Powell, o.a. bekend van Top Gun: Maverick. De twee sterren zetten samen hun rom-com in het zonnetje op menig rode loper, maar lijken wel héél close.

Zo brengen ze veel tijd met elkaar door en knuffelen ze behoorlijk veel. Waarom ook niet, zou je zeggen, misschien zijn ze gewoon goed bevriend geraakt. De reactie van Powells vriendin, het 30-jarige topmodel Gigi Paris, zorgt echter wel voor een groot debat.

Split
Paris 'ontvolgde' namelijk Powell op sociale media, eveneens als Sweeney. Sommige mensen denken dan ook dat er meer aan de hand is. Paris kwam zelf ook met een cryptisch bericht op haar Instagram, waarin ze schrijft: "Ken je eigen zelfwaarde en ga door". Het schijnt dan ook dat Powell en Sweeney niet langer een koppel zijn.

Dat niet alleen. Sweeney post de laatste tijd de nodige kiekjes met Powell, waarin het toch wel behoorlijk veel lijkt alsof ze een koppel zijn. Bekijk enkele foto's daarvan hieronder.



NieuwsFilm

meest populair