Zo overdreven rijk is acteur Russell Crowe, bekend uit onder meer 'Gladiator'

Zo overdreven rijk is acteur Russell Crowe, bekend uit onder meer 'Gladiator'

Hij is een multitalent en is naast acteur ook een muzikant

Russell Crowe is een acteur, producer, regisseur en muzikant uit Nieuw-Zeeland. Hij is misschien wel het meest bekend door films als Gladiator, The Insider en Beautiful Mind.

De nu 59-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 120 miljoen Amerikaanse dollars. Russell Crowe is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Russell Crowe is geboren in 1964 in Wellington, Nieuw-Zeeland. Zijn familie werkte toen al in de filmindustrie. Al vanaf 1972 had Russell daardoor gastrollen in series als Neighbours. Hij maakte zijn school niet af om te kunnen acteren en startte bij het theater.

Russell krijgt goede reviews, nominaties en awards voor films als Proof, Romper Stomper, Gladiator, The Insider en Beautiful Mind. Ook is hij te zien in series.

Meer vermogen
Russell ontving voor Gladiator in 2000 een salaris van 5 miljoen. Na het winnen van een Oscar schoot hij door naar 15 miljoen voor A Beautiful Mind in 2001. In 2003 ontving hij 20 miljoen voor Master and Commander.

Al vanaf de jaren 80 speelt Russell ook bij bandjes zoals hieronder te zien valt op zijn Instagram. Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth.



NieuwsFilm

meest populair