Nieuwe vriendin van 'Dune'-acteur Timothée Chalamet: "Niet jouw vrouw'"

Nieuwe vriendin van 'Dune'-acteur Timothée Chalamet: "Niet jouw vrouw'"

'Zij is niet de vrouw voor jou' zeggen volgers op Instagram

Timothée Chalamet is klaar met de opnamen van de nieuwe Dune en fans kunnen niet wachten op de vertoning van het vervolg. De knappe 27-jarige acteur laat echter niet alleen op het scherm de harten sneller kloppen.

Timothée is voorgaande jaren al eens gekoppeld aan Eiza Gonzalez, Lily-Rose Depp en Lourdes Leon. Dat zijn niet de minsten. Maar inmiddels zeggen hardnekkige geruchten dat hij gevallen is voor een erg rijke en beroemde dame: Kylie Jenner.

Ongeloofwaardig nieuws
Kylie, de 25-jarige make-up miljonair, heeft niet lang getreurd na haar breuk met Travis Scott. Volgens de geruchten hebben Timothee en Kylie al maanden wat. Ook al vinden fans van Timothée dat ongeloofwaardig nieuws, omdat Kylie niet zijn type zou zijn.

Toch waren zij begin januari samen bij een modeshow. Ook werden zij in maart gespot bij de Oscars. En om het nog erger te maken voor degenen die hen een onwaarschijnlijk stelletje vinden: de dure auto van Kylie werd van de week voor zijn huis gespot.

Ongezouten mening
In onderstaand Instagram-bericht van Timothée laten volgers hun ongezouten mening achter over de vermeende affaire - want bevestigd is de relatie nog nergens. De reacties variëren van 'Ren, Timmy, ren!' tot 'Zij is zo niet de vrouw voor jou'.

Meer over de verliefdheid staat hier in het artikel van Daily Mail.



NieuwsFilm

meest populair