De dubbelganger van Eva Mendes lijkt wel heel veel op de actrice

De dubbelganger van Eva Mendes lijkt wel heel veel op de actrice

Of lijkt Eva op haar?

Waar de doorsneemens geen dubbelganger treft, hebben bekende personen vaak wel die lookalike vlakbij. Zo blijkt de actrice Eva Mendes ook een 'twinnie' in de showbusiness te hebben.

Eva Mendes was met haar man, acteur Ryan Gosling, te zien in het mooie The Place Beyond the Pines. Sinds de geboorte van haar dochters doet zij het iets rustiger aan, zodat Ryan wel de filmprojecten kan pakken die hij wil. Gelukkig plaatst zij regelmatig leuke Instagram-berichten online, zoals hieronder te zien valt.



Wie lijkt op wie?
Het gezicht dat veel weg heeft van de hare, is dat van Ashley Graham. De 35-jarige ster werkt al jaren als plussize model. Hieronder staat een Instagram-video waarin duidelijk te zien is dat Ashley veel op Eva lijkt. Of lijkt Eva juist op haar?

Opvallend is dezelfde getinte huid, zelfde vorm van het gezicht en dezelfde gelaatstrekken. Ook hebben beiden dik haar en fluweelzachte, bruine ogen. Feit is wel, dat beide dames zusjes van elkaar kunnen zijn. Meer lookalikes staan in het artikel van People hier.



NieuwsFilm

meest populair