Rachel Weisz over mogelijke terugkeer in 'Constantine 2'

Rachel Weisz over mogelijke terugkeer in 'Constantine 2'

De sequel is aangekondigd, maar details over het plot blijven voorlopig nog geheim.

Hoewel het in 2005 uitgebrachte Constantine geen grote kaskraker was, heeft de verkenning van de duistere kant van stripboeken door de jaren heen een aardige cultaanhang opgeleverd. Dit heeft geleid tot de aankondiging van een vervolgfilm, waarin Keanu Reeves en regisseur Francis Lawrence opnieuw samenwerken.

Veel onduidelijkheid
Het is tot op heden echter nog onduidelijk of Rachel Weisz, die in de originele film de rol van tweeling speelde, zal terugkeren voor het vervolg. Toen haar door Comicbook.com werd gevraagd naar de mogelijkheid om haar rol opnieuw te spelen, bevestigde Weisz dat ze nog niet benaderd is.

Het is natuurlijk goed mogelijk dat het vervolg niet verbonden zal zijn met de gebeurtenissen van de eerste film en misschien niet de terugkeer van bepaalde sterren vereist. Bovendien is de toekomst van het vervolg misschien niet zo zeker als voorheen, gezien de veranderingen in creatief leiderschap bij DC Studios sinds de eerste aankondiging van het project.

Een andere tweeling
Ongeacht haar betrokkenheid bij het Constantine-vervolg, zal Weisz binnenkort weer te zien zijn in de rol van tweeling in de aankomende Prime Video-serie Dead Ringers. Deze moderne versie van de thriller uit 1988 van David Cronenberg zal Weisz laten zien in de dubbele hoofdrollen van Elliot en Beverly Mantle, tweelingen die alles delen, inclusief hun geliefden en de wens om de grenzen van medische ethiek te verleggen om de gezondheidszorg voor vrouwen te verbeteren.

Weisz is ook uitvoerend producent van de miniserie, die een indrukwekkende ensemble-cast heeft met onder andere Britne Oldford, Poppy Liu, Michael Chernus, Jennifer Ehle en Emily Meade. De show, gecreëerd en geschreven door Emmy-genomineerde schrijver Alice Birch, verschijnt op 21 april.



NieuwsFilm

meest populair