Dubbelganger van actrice Megan Fox lijkt extreem veel op haar

Dubbelganger van actrice Megan Fox lijkt extreem veel op haar

'Megan Fox als je een 'body double' nodig hebt in een van jouw films, bel mij dan,' zegt zij

Waar elk mens een dubbelganger in de wereld zou hebben, maar die waarschijnlijk nooit zal treffen, doen bekende sterren dat wel. Er zijn opvallend veel beroemdheden met een look alike in de showbusiness.

Zo lijkt de dubbelganger van de actrice Megan Fox extreem veel op haar. De look alike van de actrice uit Till Death legde zelf contact met Megan op social media. En dat leidde tot een leuk gesprek tussen beiden.

Body double
Adriana Lima, het Braziliaanse Victoria Secrets model, plaatste een Instagram-bericht in 2021 met een foto van hen beiden. Zij schreef daarbij: "Megan Fox als je een 'body double' nodig hebt in een van jouw films, bel mij dan. Het enige verzoek dat ik dan heb, is dat wij dezelfde make up artist delen."

Daarop reageert Megan Fox adrem met: "Wat als ik een vriendin nodig heb ... kan ik jou daar ook voor vragen? Jouw visagist kan vast wel op een of andere manier meedoen."

Het Instagram-bericht staat hieronder. Beide dames lijken wel tweelingzusjes. Meer staat hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair