3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Pacific Rim (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, e.a. | Kijk direct
De aarde wordt aangevallen door Kaiju's, monsterlijke wezens die via een interdimensionale poort in de oceaan weten binnen te dringen. De wezens verwoesten alles en iedereen op hun pad. Als laatste redmiddel bouwen alle naties gigantische gevechtsrobots die de strijd aan moeten gaan. Een ex-piloot en groentje krijgen zo'n wapenrobot toegewezen. Het lot van de wereld ligt in hun handen.



I Am Legend (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, e.a. | Kijk direct
Een verschrikkelijk virus heeft mensen in lichtschuwe, bloeddorstige monsters veranderd. Kolonel Robert Neville blijkt als een van de weinigen immuun te zijn. Samen met zijn hond dwaalt hij rond door het uitgestorven New York. Neville heeft zich als missie gesteld een geneesmiddel te vinden waarmee de epidemie bestreden kan worden.



Frank (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leonard Abrahamson | Cast: Michael Fassbender, Maggie Gyllenhaal, Domhnall Gleeson, e.a. | Kijk direct
Jon, een jonge muzikant, scoort tot zijn grote vreugde een plek in een excentrieke popband, die onder leiding staat van de mysterieuze Frank. Dit muzikale genie verschuilt zich achter een opvallend groot masker. Wanneer de groep zich voor de opnames van een nieuw album terugtrekt op het platteland, wordt de situatie met de minuut vreemder.



NieuwsFilm

meest populair